2567 6129 INFO@NDMURER.DK

OMFUGNING AF MURVÆRK OG MURSTEN VED FACADERENOVERING

Mange murstenshuse skal i dag holde til lidt af hvert - især i de senere år hvor vind og vejr er blevet stadig mere ekstremt.
RING 2567 6129

OMFUGNING AF MURVÆRK OG MURSTEN

Vind og vejr slider på alle typer huse i Danmark. Det tærer på murværket, og med tiden kan fugerne begynde at smuldre, fordi mørtelen ganske enkelt er blevet porøs. Det skader murværket og skæmmer hurtigt indtrykket af hele huset. Derfor vælger mange at få udført en omfugning af mursten for at få frisket op og styrket murværket.

Hos ND Murer udfører vi ofte denne form for facaderenovering, og det kan godt betale sig at få gjort i tide, inden vi skal til at skifte selve murstenene ud eller der er trængt fugt ind. Det er dels dyrere, dels har det konsekvenser for din isolering og indeklima og så er det vanskeligt at finde tillsvarende mursten, der har samme rustikke look som de øvrige. Derfor anbefaler vi altid at begynde i tide og tage udgifterne i opløbet.

EN ENKELT LØSNING MED ET FLOT OG LANGVARIGT RESULTAT

Ved en omfugning uden udskiftning af mursten kradser vi blot ca. 2 cm af den eksisterende mørtel ud og fuger om. Det er nok til, at vi kan sikre murværket et flot, nyt udseende og ikke mindst en lang levetid. Samtidig kan vi sørge for at fuge en vedligeholdelsesfri løsning, og du kan naturligvis vælge at have fuge sænket eller helt ud til kanten af murstenene.

Selve arbejdet er ikke så omfattende, som det måske umiddelbart lyder. Vi har erfaringen, håndelaget og udstyret, og med vores maskine kan vi hurtigt og effektivt kradse fugerne ud, så de er ensartede og nemmere at gå til. Vi er professionelle, så du får for ikke misfarvninger, fordi der bliver tyndpudset. Resultatet er altid smukt og ensartet.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING TIL DIT MURVÆRK

Som murer kan vi både forklare, hvad dit murværk trænger til, og hvilke nye muligheder du har. Måske har du overvejet at få filset muren i stedet for en omfugning? Eller vil trække fugerne længere frem eller tilbage? Vi kan rådgive dig om de mange muligheder, og vi kigger naturligvis gerne forbi med et uforpligtende tilbud, hvis du overvejer at få kigget på dit murværk. Hos ND Murer i Hvidovre kommer kvaliteten altid i første række, men vi lægger også vægt på at løse opgaverne effektivt og med god service.

Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til alle typer murer entrepriser på hele Sjælland. Skal vi komme i gang? – Så kontakt os i formularen til højre, og du vil herefter høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om vores ekspertiser indenfor: TilbygningerFacaderenoveringNyt badeværelseMicrocementKlinke- og flisearbejde – Småreparationer.

KONTAKT OS I DAG

Følg med på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

ND MURER IVS
Hvidovrevej 235 A, 1. tv. 2650 Hvidovre CVR: 39182823 Tlf.: 2567 6129 | E-mail: info@ndmurer.dk