2567 6129 INFO@NDMURER.DK

MICROCEMENT GIVER FLOTTE RESULTATER TIL EN LAVERE PRIS!

Microcement er en forholdsvis ny form for spartling, der er effektiv at arbejde med og utroligt slidstærkt
RING 2567 6129

MICROCEMENT GIVER MANGE MULIGHEDER – UDENDØRS OG INDENDØRS

Den høje bindingsstyrke og lille tykkelse giver mange nye muligheder og rigtig flotte resultater både indendørs og udendørs. Overvejer du for eksempel at friske badeværelset op, kan der vente en stor økonomisk gevinst på mange tusinde kroner, fordi vi kan renovere uden at skulle bruge tid og kræfter på at fjerne de gamle fliser.

Vi kan ganske enkelt påføre microcement direkte på de gamle fliser og skabe en fugefri overfalde, der ligner glat beton og har et rustikt look. Dermed sparer du desuden alt VVS- og el-arbejde i et nyt badeværelse, og ikke mindst en masse arbejds- og ventetid. Det eneste, det kræver, er, at dine nuværende fliser stadig sidder godt fast, samt at vi kombinerer med et andet produkt. Microcement er endnu ikke så populært i Danmark, men bliver ofte anvendt på badeværelser, mens det i Tyskland er meget anvendt også som vådområder og bruges for eksempel til swimmingpools.

MICROCEMENT OPFRISKER MØBLER, GULVE, TRAPPER OG BORDPLADER

Microcement er et fleksibelt produkt, der fås i ti farver, og kan give både glatte samt skridsikre overflader. Det rustikke look har også gjort løsningen populær blandt diverse arkitekter som et designerprodukt, der kan bruges hvor som helst.

Er du for eksempel blevet træt af at have et trægulv i køkkenet eller gangen, kan vi hurtigt sørge for en ensartet, skridsikker belægning, der er både praktisk, nem at holde og rengøre og ser godt ud – uden at det skal koste dig alverden. Du kan også få behandlet dine køkkenbordplader, hvis de trænger, og piftet køkkenet op med en ny smuk overflade.

Tilsvarende kan vi give en slidt indendørs trappe nyt liv med et rustikt, ensartet look. Det samme gælder diverse møbler både indendørs og især udendørs, hvor den store produktets unikke slidstyrke for alvor kan komme til sin ret.

FÅ DIN EGEN LØSNING MED FLOT MICROCEMENT

Der er utrolig mange muligheder ved at arbejde med microcement, og vi kigger gerne forbi og forklarer dem nærmere, hvis du overvejer et nyt projekt. Hos ND Murer i Hvidovre har vi altid først og fremmest fokus på kvaliteten, og den kan vi stå inde for, men det gør jo heller ikke noget, at vi med denne løsning kan tilbyde fremragende kvalitet til absolut fornuftige priser, fordi vi ofte vil spare nogle arbejdsgange.

Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til entrepriser på hele Sjælland. Skal vi komme i gang? – Så kontakt os i formularen til højre, og du vil herefter høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om vores ekspertiser indenfor: TilbygningerFacaderenoveringNyt badeværelseSmåreparationerKlinke- og flisearbejde – Omfugning af mursten.

KONTAKT OS I DAG

Følg med på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

ND MURER IVS
Hvidovrevej 235 A, 1. tv. 2650 Hvidovre CVR: 39182823 Tlf.: 2567 6129 | E-mail: info@ndmurer.dk