2567 6129 INFO@NDMURER.DK

NYE FLISER OG KLINKER GIVER NYE MULIGHEDER OG NYE RUM

Trænger dit badeværelse, eller køkken til et forfriskende nyt look? - Så kan vi hjælpe!
RING 2567 6129

NYE FLISER OG KLINKER GIVER ET NYT UDTRYK

Går du og drømmer om et nyt badeværelse eller køkken, så kan vi hjælpe. Hvis dit badeværelse trænger til et forfriskende pift, kan nye fliser og klinker hurtigt gøre en verden til forskel. Ny overflade på væggene og en frisk fuge giver et nyt rum. Det kan være en anden farve, en anden størrelse, en dekoration eller måske en bort til at dele væggen op.

Det kan også være, at du overvejer nye på gulvet? Typisk vil mange gerne have lagt gulvvarme ind på badeværelset, og vælger så at skifte til nye samtidig. Også her giver den nye, flotte overflade også et nyt rum.

FLISER OG KLINKER I NYT KØKKEN, NY ENTRE, BRYGGERS ELLER NYE TRAPPER?

Hos ND Murer i Hvidovre udfører vi alle former for flise- og klinkearbejde, og vi kan hjælpe dig både med praktiske gulve i køkkenet, på badeværelset og gæstetoilettet, gulve i entreen, gangearealer og bryggerset samt hvis du for eksempel vil have renoveret udendørs  på trapper eller lignende. Vi kan også vejlede dig med at finde de materialer og produkter, så du er sikker på, at de har den rette slidstyrke til dit formål.

FÅ DEN RETTE PRIS PÅ OPSÆTNING AF FLISER OG KLINKER

For os handler det altid om at levere god rådgivning, fornuftige priser og ikke mindst godt håndværk, hvor kvaliteten kommer gennem erfarent håndelag og for eksempel respekt for de optimale tørretider. Dit nye flisearbejde og klinkearbejde skal fremstå flot og være funktionelt i mange år, så selv om vi er hurtige, giver vi os også tid til at være grundige. Derfor begynder vi altid med at lytte indgående til dine ønsker, så vi kan give den rette rådgivning i forhold til både behov og budget. Vi afstemmer forventningerne med realistiske aftaler for både budget og tidsplan, så alle er tilfredse og kender forløbet.

Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til alle typer murer entrepriser på hele Sjælland. Skal vi komme i gang? – Så kontakt os i formularen til højre, og du vil herefter høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om vores ekspertiser indenfor: TilbygningerFacaderenoveringNyt badeværelseSmåreparationerMicrocement – Omfugning af murværk.

KONTAKT OS I DAG

Følg med på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

ND MURER IVS
Hvidovrevej 235 A, 1. tv. 2650 Hvidovre CVR: 39182823 Tlf.: 2567 6129 | E-mail: info@ndmurer.dk