2567 6129 INFO@NDMURER.DK

FACADERENOVERING i HVIDOVRE OG HELE KØBENHAVN

Trænger facaden på huset til helt nyt liv? - Hos ND MURER i Hvidovre er vi eksperter i facaderenovering og har mange års erfaring.
RING 2567 6129

EN FACADERENOVERING GIVER HUSET NYT LIV

Trænger dit hus til en ny farve eller er fugerne begyndt at falde ud mellem stenen? Hos ND MURER har vi gennem årene udført mange flotte facaderenoveringer og vores kunder er alle enige, at det giver huset et helt nyt look og dermed også et helt nyt liv.

En facerenovering er et stort projekt der kræver den rette ekspertise, det rette udstyr, værktøj og også ordentligt stillads. Hos os har vi mange års erfaring og kan derfor nemt overskue samt efterfølgende tilgå opgaven korrekt. Dette giver dig det bedste resultat i sidste ende.

HVORDAN SKAL DIN FACADE SE UD?

En facaderenovering kan variere i kompleksitet, og omfanget samt størrelsen på entreprisen kan også variere. Lige meget hvor stor eller hvor lille opgaven er, skal du som kunde altid gøre dig klart inden start, hvordan facaden skal se ud bagefter. Der findes nemlig mange farver, materialer, teknikker og muligheder der kan løse opgaven på forskellig vis. Derfor er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om ovenstående, inden vores murer kommer ud til dig. På denne måde finder vi nemlig den bedste løsning til dig inden vi går igang.

Få den rette pris på din facaderenovering

Prisen på renovering af en facade varierer naturligvis afhængig af antallet af m2 på den facade der skal renoveres. Ligeledes spiller valget af materialer, farver og finish også en stor rolle i den endelige pris. Når vores murer kommer ud til dig vil de typisk starte med at måle facaden op og spørge ind til det ønskede færdige resultat, med henblik på at kunne give dig den bedste pris efterfølgende.

Hos ND MURER sætter vi en stor ære i at have tilfredse kunder. Du kan derfor roligt kontakte os uforpligtende hvis du går og leger med tanken om at få renoveret facaden på dit hus eller lign. Vi giver dig altid det bedste overblik fra start af, så du aldrig er i tvivl om omkostningerne vedrørende entreprisen.

Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til entrepriser på facaderenovering på hele Sjælland. Så kontakt os i formularen til højre, og du vil herefter høre fra os hurtigst muligt. Du finder også alle vores andre kontaktoplysniger på fanen kontakt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om vores ekspertiser indenfor: TilbygningerNyt badeværelse – MicrocementSmåreparationerKlinke- og flisearbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS I DAG

Følg med på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

ND MURER IVS
Hvidovrevej 235 A, 1. tv. 2650 Hvidovre CVR: 39182823 Tlf.: 2567 6129 | E-mail: info@ndmurer.dk