2567 6129 INFO@NDMURER.DK

PROFESSIONEL OPSÆTNING AF NYT BADEVÆRELSE I HVIDOVRE

Vi har renoveret og bygget nye badeværelser i Hvidovre og hele hovedstaden og vi kører ud på entrepriser på hele Sjælland.
RING 2567 6129

FÅ OPFYLDT DRØMMEN OM ET NYT BADEVÆRELSE

Drømmen om et nyt badeværelse er noget mange mennesker har. Nye flotte fliser, en ny brusekabine og et helt ny gulv er alle elementer der giver en lyst til at bruge tid på sig selv på badeværelset. Entreprisen er ofte ikke noget man bare selv går i gang med. Det kræver nemlig en professionel murer med erfaring og den rette approach til rådgivning og personlig sparring.

For at starte korrekt på et nyt badeværelse skal alt det grundlæggende være på plads. Nogle gange er der først en nedrivning af et eksisterende badeværelse, og andre gange skal badeværelset opbygges fra nyt. I begge tilfælde står vi klar med den rette rådgivning om eksempelvis valget af materialer til gulvet, væggen og loftet og kan hele tiden give dig et økonomisk overblik over omfanget af hele opgaven.

HVAD KOSTER ET NYT BADEVÆRELSE?

Prisen på et helt nyt badeværelse afhænger naturligvis af størrelsen og valget af materialer. Nogle vælger at bruge de dyreste materialer fra top til bund, og sparrer derfor ikke på udgifterne til det færdige resultat og den komfortable finish. Her vil prisen naturligvis være en del højere, end hvis man som mange andre gør det, sparer på indkøbet af materialer. Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de materialer man vælger. ND MURER altid være din bedste rådgiver, når vi mødes og gennemgår valget af fliser, materialer til vægge, sanitet og meget mere.

DET RIGTIGE TILBUD PÅ ET BADEVÆRELSE, KRÆVER DEN RETTE RÅDGIVNING

For at få en pris på et nyt badeværelse, kræver det at vi kommer ud og gennemgår netop dit projekt. På den måde kan vi bedst afstemme forventningerne økonomisk og praktisk. Det koster ikke noget at få os ud og kigge, og vi vil på mødet gennemgå alle de muligheder der findes med henblik på at få klarlagt planen efter dine ønsker og behov.

Vi holder til i Hvidovre i København, men kører gerne ud til entrepriser som nyt badeværelse på hele Sjælland. Skal vi komme i gang? – Så kontakt os i formularen til højre, og du vil herefter høre fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs også om vores ekspertiser indenfor: TilbygningerFacaderenoveringSmåreparationerMicrocementKlinke- og flisearbejde.

KONTAKT OS I DAG

Følg med på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

ND MURER IVS
Hvidovrevej 235 A, 1. tv. 2650 Hvidovre CVR: 39182823 Tlf.: 2567 6129 | E-mail: info@ndmurer.dk